Malaxoare de Beton

Malaxoare pentru statii de beton

In constructia de statii de beton atat fixe cat si mobile un element esential pentru functionare optima a statiei de betoane este malaxorul.
Modul in care malaxorul de beton cu care este dotata statia determina in mod direct calitatea betonului produs, capacitatea practica a statiei cat si necesarul de interventii pentru intretinerea statiei.
Compania FRUMECAR va pune la dispozitie 3 tipuri de malaxoare pentru mixarea de beton care pot fi montate pe statiile de beton mobile, statiile de beton fixe, statii de prefabricate beton pe care le producem pentru clientii nostrii .
In productia de statii de beton si mixere pentru beton dispunem de trei tipuri principale: Malaxor cu dublu ax orizontal, malaxor planetar si malaxoare cu ax vertical.
Datorita caracteristicilor specifice fiecarui model, cele mai folosite malaxoare pentru statii sunt malaxoarele planetare si malaxoarele cu ax vertical pentru malaxarea betonului folosit la produse semifabricate, iar pe cele cu dublu ax orizontal pentru betonul folosit pe santier.
Malaxoarele pe care le producem sunt perfect adaptabile pentru orice nevoi avand o capacitate de malaxare pe sarja intre 1.5 si 6 m3 ceea ce ofera o capacitate de pana la 160m3 de beton pe ora.
Pentru detalii tehnice complete ale fiecarui tip de malaxor pe care il producem va rugam sa accesati paginile speciale dedicate pentru fiecare tip de malaxor de beton.

Comentarii vizitatori

Comenteaza si tu despre ' Malaxoare de Beton '

Nume:
Email:
Comentarii:
Cod securitate: 3 + 1
 
 

© 2013 Malaxoare de Beton articol informativ cu referire la Mixer Beton Statii Betoane Fixe Statii Betoane Mobile .

Malaxoare cu Dublu ax Orizontal pentru beton

Malaxor Beton Dublu Ax Orizontal

Malaxoare Planetare statii prefabricate beton

Malaxor Planetar

Malaxoare cu Ax vertical pentru Beton

Malaxor Beton Ax Vertical

Componente statii de beton si prefabricate

Componente Statii Beton

Intreaba un specialist

Intrebari Inginer Statii Beton

Ce tipuri de malaxoare de beton sunt?

Ce diferenta este intre capacitatea practica si teoretica de productie la o statie de beton?

Ce avantaje ofera sistemul de automatizare la o statie de beton?

Cautari Similare